Kontes - The Countess

Tarihte dehşeti ile ün yapmış, kanlı kontes olarak bilinen Elizabeth Báthory’nin gerçek yaşam öyküsü… Soylu Bathory ailesinin varisi Kontes Elizabeth, Ferenc Nádasdy ile evlenir ve çocukları olur.


Kontes - The Countess FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kontes - The Countess

Kontes - The Countess izle

Kontes - The Countess  filmini FilBox Sinema TV Aksiyon kanalında 27 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ 23/ 00 görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kontes - The Countess

2009 | Biyografi türündeki Sinema TV Aksiyon filmin yönetmenliğini Daniel Brühl' dir. Oyuncuları Daniel Brühl, William Hurt, Julie Delpy'ten oluşmaktadır.

Tarihte dehşeti ile ün yapmış, kanlı kontes olarak bilinen Elizabeth Báthory’nin gerçek yaşam öyküsü… Soylu Bathory ailesinin varisi Kontes Elizabeth (Julie Delpy), Ferenc Nádasdy ile evlenir ve çocukları olur. Macaristan’ın en güçlü ailesi haline gelirler. Ancak Nadasdy ölünce Elizabeth, István Thurzó’ya (Daniel Brühl) aşık olur. Genç sevgilisinin, yaşlanınca onu terketmesinden korktuğu için bakireleri öldürerek kanlarında banyo yapar ve bunun onu gençleştireceğine inanır. Tarihin en acımasız seri katili olan sadist Elizabeth Bathory’nin 650’nin üzerinde kurbanını çeşitli işkencelerle katlettiği bilinmektedir.

Fragman İzle








Kategori: