Kadınlar Krallığı - Jacky Au Royaume Des Filles

Kadın üzerindeki baskılara alaycı bir eleştiri ile yaklaşan, Sindirella hikayesine modern bir soluk getiren, harika bir Fransız komedisi…


Kadınlar Krallığı - Jacky Au Royaume Des Filles  FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kadınlar Krallığı - Jacky Au Royaume Des Filles

Kadınlar Krallığı - Jacky Au Royaume Des Filles izle

Kadınlar Krallığı - Jacky Au Royaume Des Filles filmini FilBox 17 ŞUBAT 2015 SALI 17/ 15 Sinema TV kanalında HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kadınlar Krallığı - Jacky Au Royaume Des Filles

2014 Komedi türündeki Sinema TV filmin yönetmenliğini Riad Sattouf'nin yapmaktadır.Oyuncu Didier Bourdon, Vincent Lacoste, Charlotte Gainsbourg'ten oluşmaktadır.

Kadın üzerindeki baskılara alaycı bir eleştiri ile yaklaşan, Sindirella hikayesine modern bir soluk getiren, harika bir Fransız komedisi… Kadınların yönettiği, erkeklerin ise kara çarşaflar giyerek kadınlara kölelik ettiği bir krallıkta, kraliçenin yeni varisi yakında tahta çıkacaktır. Fakat öncelikle kendine bir koca adayı bulmalıdır. Prenses, sarayda bir balo düzenleyecek ve katılanlar arasından birini seçecektir. Prensesin kocası olma hayalleri kuran Jacky (Vincent Lacoste), kötü kalpli amcası ve kuzenleri tarafından baloya götürülmez. Jacky, her ne olursa olsun mucizelere inanmaktadır.

Fragman İzle








Kategori: